Praktisk information

Vägbeskrivning
Det är lätt att ta sig till Kistamässan och det finns många alternativ, buss, tunnelbana, pendeltåg eller bil. Vägbeskrivning och information om parkering hittar du på mässans webb under fliken Besök oss.

Logi
I samma byggnad som Kistamässan finns Scandic Victoria Tower. Tio minuter med bil från mässan ligger Scandic Star Sollentuna. Ange bokningskoden BEQU040516 så får du ett rabatterat pris. Boka ditt hotellrum så snart som möjligt. För att få det rabatterade priset måste du boka senast den 4 april.

Restauranger
Det finns en restaurang och en bistro i Kistamässan. Du hittar även restauranger utanför Kistamässan och i Kista Galleria, ca 10 minuters promenad bort.

Fika
Kaffe eller te med tilltugg serveras 10:00–11:00 och 14:00–15:30, och ingår i konferensavgiften. Ditt deltagarkort gäller som betalning.

Introduktion för ombud
Vill du veta hur förhandlingarna går till, vad ett påverkanstorg är för något, hur presidiets ordförande arbetar, hur du gör din röst hörd på bästa sätt? Då är du välkommen till en introduktion för ombud torsdagen 8:15-9:15 i sal M12.

Anmälan     Praktisk information     Program     Startsidan

Kyrko_logo_16_150